Itävallan moottoritietarra. Lähdimme ajamaan kohti Kotkan pesää. Tie Kotkanpesän parkkipaikalle oli todella kapea. Mutta maisemat olivat mahtavat.
Saavuimme Kotkanpesälle klo 11.30. Se oli erittäin suosittu vierailukohde sillä jouduimme etsimään parkkipaikkaa jonkin aikaa. Sää oli epävakaa ja mietimme ostammeko edes liput perille, koska paikat ovat kuitenkin sumun peitossa. Liput maksoivat 16 €/hlö, johon kuului bussikyyti kotkanpesälle sekä sisäänpääsymaksu. Maisemia Kotkanpesälle johtavalta jyrkältä ja kapealta tieltä.
Rakennukselle johtava tie on 6,5 km pitkä, 4 m leveä ja vain tietyille busseille avoinna. Kun saavuimme perille oli todella sumuista. Kotkanpesälle johtavan hissikuilun sisäänmenoaukko. Kotkanpesälle johtavan tunnelin sisäänmenoaukko.
Hissille johtava tunneli on 124 m pitkä. Vuoren sisällä olevan hissi jolla noustaan 124 m kotkanpesän sisään. Maisemat ylhäällä olivat ensi sumun peitossa mutta odottelimme muutaman tunnin että pilviverho hälveni hieman ja välillä avautui mahtavat näkymät alas laaksoon. Kotkanpesä. 1939 Hitlerille rakennutettu loma-asunto. Sijaitsee 1834m korkeudessa Kehlsteinin vuorella. rakennettu 13 kk aikana.
Kotkanpesä. Ari Kotkanpesällä. Kotkanpesän ravintola sisältä joka on ollut auki yleisölle kesäisin vuodesta 1952 alkaen. Kotkanpesän rakennuskuvia käytävässä.
Kotkanpesän ulkopuolella kiertävä portaikko. Kotkanpesä sumun peitossa. Suosituimmissa matkakohteissa oli mahdollista tehdä itselleen matkamuisto. Koneeseen laitettiin 1 €:n ja 5 snt:n kolikko. Se puristi 5 snt:n kolikosta matkamuiston. Kotkanpesällä siihen tuli kuva ja paikan korkeus.
Kehlsteinhausin kyltti ja korkeus 1834 m. Nina Kotkanpesä taustalla. Kotkanpesä. Kotkanpesä.
Kioski Kotkanpesän ulkopuolella. Kotkanpesän takka. Kotkanpesän ravintola. Kotkanpesän ravintola jossa riitti koko ajan ruokailijoita.
Kotkanpesää ympäröiviä maisemia. Kotkanpesä. Kotkanpesä. Kotkanpesä.
Kotkanpesä. Kotkanpesä. Kotkanpesä. 2 hh  Bamerhoff, Mittersillissä. Olimme siellä 2 yötä joka maksoi 44 €/yö aamiaisineen.
Maisemia hotellihuoneen ikkunasta. kylpyhuone. Makuuhuone. Päivän matkareitti, kilometrejä kertyi 216.